Skip til indhold
It’s - Gin & Tonic Time Again.

It’s - Gin & Tonic Time Again.

Gratis Tonic Mixer Hos - Kun Det Bedste.

Det gode vejr kommer nu, og hvad er bedre end en lækker cocktail på terrassen. Vi er derfor i ”ekstra” godt humør, og giver nu 4 matchen Tonic mixer med, for hver flaske Gin du køber, så du virkelig kan få smag for, hvad en ordentlig Tonic kan gøre for din Gin.

Tilbuddet gælder til og med den 20. Maj 2016

Fakta om Tonicvand:
En god Gin, fortjener en ordentlig Tonic. Tonic udgør ca. 2/3 af en klassiske Gin & Tonic, selvfølgelig afhængig af dine smagsløg og hvor kraftig Gin smag man fortrækker. Og netop derfor er det vigtigt, at vælge den rette Tonic til en god Gin. 

En god kvalitets Gin kan også ødelægges med en dårlig Tonic, så derfor har vi her hos Kun Det Bedste, nøje udvalgt nogle særlig gode Tonic vand, der bringer din Gin & Tonic oplevelse til nye højder, det syntes vi du fortjener.

En god Tonic vil fremhæver og understreger Ginnens mange nuancer, og samtidig vil den bringe noget helt særligt til drinken, som Ginnen ikke kan alene. En Tonic skal være bitter fra citrus og kinin, men også en smule sødme og så skal den være rig på bobler.

Hendricks og Silentpool

Silent Pool Gin med Mediterranean Tonic & Hendricks Gin med Britvic Tonic

Tonic vand er meget forskellige i smagen og derfor kan man opleve, at den samme Gin smager helt anderledes med forskellige Tonic, så derfor anbefaler vi, at man prøver sig frem, for lige netop at finde sin helt egen Gin & Tonic favorit, eller spørg os til råds, vi har prøvet dem alle.

Har du sommetider tænkt over , hvorfor din Gin & Tonic har en blålig/fluorescerende farve? det skyldes den Kinin som er i din Tonic vand. Kinin lyder lidt som et ”drugs”, men er en ingrediens som er blevet brugt både som helbredende, men også som en vigtig og altafgørende ingrediens i Tonic vand.
Siden 1630 og frem til 1920’erne blev kinin brugt til at behandle malaria og muskelkramper. Men I dag bruges den som et værdifuldt tilsætningsstof til, at fremstille en perfekt Tonic vand.

Ginmare og 1724 Tonic

Gin og tonic (G&T) er verdens mest populære drinks. Den stammer fra Indien, hvor udstationerede britiske soldater drak Tonic for at undgå malaria, da Tonics indhold af kinin har en helbredende effekt. Den bitre smag fra kinindrikken, fik de engelske kolonialister til at blande den med Gin og tilsætte citron eller lime, hvorved den kendte cocktail Gin & Tonic kom til verden.

Nogle mennesker, siger de ikke bryder sig om Gin & Tonic, men det er simpelthen fordi de aldrig har smagt en god Gin, med en Tonic mixer, der matcher ginnen. Får man først sådan en serveret, er man solgt - for bedre bliver det ikke.
I dag er der rigtig mange kvalitets Gin og Tonic vand på markedet, så man skal prøve sig frem, og finde netop den Tonic som passer til din Gin og til dine.

MEN HUSK – en dårlig eller ringe Tonic vand kan ødelægge enhver god Gin, og få folk til at løbe skrigende bort, så er du i tvivl om hvad du skal vælge, kontakt os, så hjælper vi meget gerne, med at træffe det rigtige valg, så din G&T oplevelse bliver perfekt. Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin, hvor du finder en lang række af de mest velkendte mærker.

Kontakt oplysninger:
Tlf. 7199 8191
Mail:. info@kundetbedste.com

Hendricks Gin og Britvic

Forrige artikel Køb 5 og få 6
Næste artikel Casa Noble Tequila hos Kun Det Bedste

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter