Skip til indhold

Handels- og leveringsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger
KUN DET BEDSTE ApS
Georg Jensens Vej 2A
8600 Silkeborg
info@kundetbedste.com

Bestilling, ordrebekræftelse, følgeseddel og fakturering m.v.

Bestillinger kan kun foretages via hjemmesiden www.kundetbedste.com. Se, hvordan du foretager din bestilling her:
Du finder det/de ønskede produkter og tilføjer dem i kurven. Der er intet minimumsbeløb. Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Sammen med din levering modtager du bl.a. en følgeseddel. På følgesedlen kan du se, om der er varer, vi ikke har kunnet levere eller har erstattet
(se afsnittet nedenfor om Erstatningsvarer).

Betaling

Når du som privatkunde handler på kundetbedste.com, skal du benytte et betalingskort.
Du kan benytte følgende kort:
VISA-dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron. Betalingen med disse kort er gebyrfri.

For at beskytte dine kortoplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsmodul-leverandør, som sørger for, at alle oplysninger behandles, krypteres og sendes via en sikker forbindelse SLL, så hverken vi eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.
Ved modtagelsen af din bestilling reserverer vi pengene på dit kort. Vi trækker først pengene, når din levering afsendes fra vores lager.
Erhvervskunder og offentlige kunder har desuden mulighed for at betale via faktura eller EAN. Kundeservice skal kontaktes for godkendelse som fakturakunde.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder (Visa, MasterCard)

Du kan læse om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Priser

Alle prisangivelser på kundetbedste.com er inkl. moms og andre afgifter. Hertil skal lægges et eventuelt leveringsgebyr, se nedenfor i afsnittet ”Levering”.

Du kan holde øje med det samlede beløb for dit indkøb ekskl. eventuelt leveringsgebyr, i indkøbskurven øverst på siden. Priserne ændres løbende i forhold til den generelle prisudvikling og tilbudskampagner. Din pris vil altid være den pris, som gjaldt på bestillingstidspunktet.

Erstatningsvarer

Der kan - for alle bestillinger - opstå den situation, at en vare bliver kasseret i kvalitetskontrollen og dermed ikke kan leveres.
I sådanne situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder kundetbedste.dk, så vidt muligt og hvis det ønskes, en erstatning for den bestilte vare. I så fald vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte, eller billigere. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede regning.

Levering

Afhentning er gratis
Levering til pakkeshop koster DKK 48,- (fri fragt over 499,-)
Levering til erhverv koster DKK 48,- (fri fragt over 499,-)
Levering til privat med PostNord koster DKK 69,- (fri fragt over 800,-)
Express-levering koster DKK 99,- (dag til dag levering på hverdage - bestil inden klokken 15)

Hvis du vælger at bestille til firma- eller privatadresse, så skriv venligst når du lægger ordren (i kommentarfeltet), hvor vi skal stille dine varer, hvis du ikke kan være hjemme på leveringstidspunktet, dette er på eget ansvar.

Du har også mulighed for at bestille ekspres levering - dag til dag service, dog ikke weekender.

Leveringstiden er 1-2 hverdage ved normale tilstande. Længere leveringstid må forventes ved højtider som jul og påske, samt i højsæsonen fra oktober-december. Kontakt os endelig hvis du har en deadline du skal nå, så vi kan sørge for dette.

Levering til udlandet

Vi sender også gerne dine varer afsted til udlandet. Du finder en fragtpris ved kassen, hvis du bestiller til Norge eller Sverige. Vær dog opmærksom på, at denne fragtpris er op til 5 kg varer. Der kan forekomme ekstra udgifter ved udlandsforsendelser (såsom told eller højere fragtomkostninger), hvilket vil blive opkrævet manuelt efterfølgende. Vi tilbyder ikke at sende varer der indeholder spiritus til Norge pga. voldsomme toldafgifter og vanskelig import.


Emballage

Det er ikke muligt at returnere brugt emballage til os. Vi tager med andre ord ikke dåser, termokasser og/eller papkasser retur. Heller ikke plastposer og køleelementer osv. tages retur.

Reklamation

Alle leveringer bliver håndpakket på vores lager og bliver i den proces tjekket for fejl og mangler, inden de leveres til dig. Skulle du alligevel modtage en vare, som ikke lever op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig, så vi kan rette fejlen. Købelovens regler om reklamationer gælder for alle køb på kundetbedste.com.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

For alle reklamationer gælder, at de skal ske i rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Kontakt os via e-mail eller telefon: info@kundetbedste.com eller +45 7199 8191.
Vi vil altid bede dig sende den defekte vare retur til os:
KUN DET BEDSTE ApS
Georg Jensens Vej 2A
8600 Silkeborg


I sådanne tilfælde dækker vi dine rimelige udgifter, du har i forbindelse med returneringen, hvis reklamationen er berettiget.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


I tilfælde af forsinkelse vil leveringen ske hurtigst muligt, og vi tilstræber at give besked i god tid.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@kundetbedste.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 365 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 365 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til info@kundetbedste.com eller på telefon 7199 8191 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                         

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Fortrydelsesret på gaveindpakning og håndskrevet kort bortfalder når ydelsen er udført.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

KUN DET BEDSTE 
Georg Jensens Vej 2A
8600 Silkeborg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Aldersgrænse ved køb af alkohol

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge. 

Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer køber at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Registrering af data

Når du afgiver en bestilling på kundetbedste.com, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere dine varer og holde dig informeret om din ordre.

Oplysningerne opbevares sikkert og behandles fortroligt i henhold til persondataloven. De gemmes, så længe det kræves efter bogføringsloven, dvs. 5 år. Dine oplysninger vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret kunde har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Registrerede kunder vil modtage enkelte service e-mails fra os vedrørende eventuelle ændringer i forhold til leveringsdage og anden praktisk information i relation til højtider m.m.

Den dataansvarlige på kundetbedste.com er Søren Andersen

Som registreret hos Kun Det Bedste ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kundetbedste.com

Cookies

Læs om vores anvendelse af cookies her.

Analyseværktøjer

På kundetbedste.com anvender vi analyseværktøjer, der bruges til at gennemgå trafikdata som fx logfiler fra vores hjemmeside. Vi gemmer eller registrerer IKKE personfølsomme oplysninger i den forbindelse. Formålet med analyserne er udelukkende at komme eventuelle tekniske fejl til livs, samt at forbedre vore kunders oplevelse på kundetbedste.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21/04/2024