Skip til indhold

Fragt og forsendelse

Bestilling, ordrebekræftelse, følgeseddel og fakturering m.v.

Bestillinger kan foretages via hjemmesiden www.kundetbedste.com. Se, hvordan du foretager din bestilling her:
Du finder det/de ønskede produkter og tilføjer dem i kurven. Der er et minimumsbeløb på 200,- eksklusiv forsendelse. Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Sammen med din levering modtager du bl.a. en følgeseddel. På følgesedlen kan du se, om der er varer, vi ikke har kunnet levere eller har erstattet.

Udsendelse af pakker for erhverv

Hvis du er erhvervskunde og ønsker at købe produkter hos os, som skal sendes direkte til kunder eller medarbejdere, gælder reglen at maks 5 pakker sendes fragtfrit (såfremt de er over den gældende beløbsgrænse), hvorefter i vil blive faktureret den egentlige kostpris efterfølgende.

Skal i sende mange pakker, tilbyder vi at taste adresserne for jer. Her får i tilsendt et excel-ark på mail, som i bedes udfylde med informationer på modtagerne. Send os en mail på info@kundetbedste.com for dette.

Levering

Levering koster fra DKK 48,- ved levering til pakkeshop og erhvervsadresser.

Ved levering til privatadresser koster det DKK 69,-  forsendelse med PostNord. 

Vi tilbyder også dag-til-dag / ekspreslevering for 99,- (bestilling skal ske inden klokken 15, for at nå frem til den efterfølgende dag, medmindre du har indgået en særlig aftale med os)

Køber du for DKK 499,- eller mere, er levering til pakkeshop og erhverv gratis. Bestiller du for 800,- eller mere, har du også mulighed for at vælge gratis levering til din privatadresse.

Skriv i kommentarfeltet, når du lægger din ordre, om fragtfirmaet må stille din pakke i tilfælde af at du ikke er hjemme ved levering. Udspecificer gerne hvor på adressen - eksempelvis "foran døren".