Skip til indhold
Køb 5 og få 6

Køb 5 og få 6


Vi har fyldt hylderne op med den dejligste rød- og hvidvin, og det skal fejres, så hver gang du køber 5 flasker vin af samme slags, får du en ekstra flaske af samme slags med, helt U/B. Bedre bliver det næsten ikke...

Der er vin for enhver smag og pengepung, her er vin til alle de skønne aftner der kommer nu. Ønsker du noget særligt til festen, receptionen, eller bare holder af et glas godt vin, så er det nu du skal slå til, for HUSK der følger en gratis flaske med hver gang du køber 5 flasker og alle de vin du finder her på Shoppen.
Se det store udvalg her...

Tilbuddet gælder til og med den 20. maj 2016

Kun Det Bedste udvælger nøje alt det vin, vi sætter på hylderne og altid med fokus på ”Value for money”.

Det skal være vine som, har noget særligt at byde på, eller vinen er omgærdet af en særlig historie og hvor pris matcher kvaliteten og den oplevelse du får.

Vi har udvalgt vine fra vinproducenter, vi kan stå inde for og har tillid til, og vi køre et tæt samarbejde med dem, således at vi til stadighed sikre os gode vine til attraktive priser til glæde for dig og din vin- og smagsoplevelse.

Amarone

Vi satser primært på vine fra Italien, Spanien og Frankrig og enkelte oversøiske, men her hos Kun Det Bedste fortrækker vi vine fra de 3 største europæiske vinlande og det er her vi har vores ekspertise, og kan rådgive dig, så du er sikker på en stor smagsoplevelse, hver gang du servere et glas vin leveret af Kun Det Bedste.

Vi er særlige stolte over vores Franske Vin d´Alsace fra Denis Meyer, de skønne Amaroner fra Antolini, de smagsfulde Barbera Superiore ”Rosina”, vores Spanske AN2, for ikke at tale om de mange lækre Côte du Rhôner vi har på hylderne, de klassiske Saint-Emilion’er fra Grand Corbin og den prisvindende Native.

Gå på opdagelse her på siden, og lad dig begejstre over de mange forskellige muligheder der er. Skulle du mod forventning ikke finde det du lige leder efter, så hold dig ikke tilbage, ring på Tlf. 7199 8191 eller send en mail til info@kundetbedste.com så vil vi gøre alt hvad der er muligt for at opfylde dine ønsker.

I er også meget velkommen til, at besøge vores Showroom i Silkeborg, og se alt det lækre vin vi har på hylderne, og vi er helt sikkert klar til en god handel.

Forrige artikel Lagersalg i Silkeborg
Næste artikel It’s - Gin & Tonic Time Again.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter