Skip til indhold

Black Friday 2015

Black Friday 2015

Torsdag den 26. November kl. 22.00 skydes Kun Det Bedste’s Black Fridag – AMOK SALE – i gang.

Årets helt store Shopping dag, hvor du kan sikre dig julegaverne - eller det du selv ønsker dig - til helt uhørt lave priser. Så det er med at være klar ved tasteturet, hvis du vil være sikker på at få finger i de mange fantastiske tilbud.

Kom til Black Friday på www.kundetbedste.com

Black Friday starter for alle natteravne hos Kun Det Bedste torsdag den 26. november kl. 22.00 og til søndag den 29. november kl. 24.00 med et væld af fantastiske tilbud. Her er alt inden for de lækreste lakridser, delikatesser, vine, luksusvare, julegavepakker, ja kort sagt, alt det der skal til, for at gøre din JUL endnu bedre.

Black Friday er verdens største udsalgsdag, og Kun Det Bedste er med til dette gigantisk udsalg. Det er altså dagen, hvor du kan købe dine julegaver til chokerende lave priser, og finde de helt rigtige gaver til hele din familie - alt til vandvittige priser.


Så sæt kryds i kalenderen.
Gå ikke glip af årets vildeste dag med uhørte lave priser – sæt kryds i kalenderen og oplev Kun Det Bedste’s vanvittige Black Friday. Vi vil glæde os til, at se dig her på Shoppen til et brag af en Shop Amok dag. Nedtællingen er i gang.

OG HUSK – selvom du handler til uhørte lave priser, er servicen stadigvæk i top
- fuld returret
- prisgaranti
- hurtig levering
- billig eller gratis fragt
- betaling med kreditkort uden gebyr

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine julegaveindkøb. Vi sidder klar ved telefonerne, på tlf. 7199 8191, så du kan få hjælp, hvis du har spørgsmål eller bare ønsker lidt support.

Fakta om Black Friday

Black Friday falder altid dagen efter den Amerikanske Thanksgiving. I år er det 27. November. Black Friday bliver årets største shoppingdag, og med en af årets absolut største omsætninger.

Black Friday anses som startskuddet til julehandlen i både detail- og i nethandels butikkerne. I adskillige amerikanske stater anses dagen som en fridag. Dette afspejler sig gennem de mange ansatte og skoler som holder fri både torsdag og fredag ifm. Thanksgiving.

Black Friday har siden 2004 været en af de travleste shopping dage i USA, og dette fænomen har nu bredt sig til Europa og Danmark.
I 2013 blev der omsat for hele 57 milliarder US dollars på Black Friday i USA, et svimlende beløb, som bare vokser og vokser og man forventer det bliver årets største omsætningsdag i Danmark i år.

Danskerne tog for alvor Black Friday til sig i 2014, hvor butikker, varehuse og nethandlen for alvor begyndte, at køre særlige attraktive og stærke tilbud, til glæde for de mange forbruger som benyttede sig af tilbuddene og startede der juleindkøb op.

Fredag den 27. november 2015 bliver julehandlen kickstartet, med et vandvittig Shop Amok døgn, både på nettet og i detailhandlen ifm. Black Friday.

Forrige artikel Derfor kan gavekortet give sure og skuffede medarbejdere!
Næste artikel Julegaveidéer til dine ansatte

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter