Skip til indhold
Årets Julebrændevin er – Njord Gin

Årets Julebrændevin er – Njord Gin

Årets Julebrændevin er – Njord Gin

Hvad er nu det? Man drikker da ikke gin til julefrokosten, der skal da traditionel brændevin til, vil mange mene. Men for de mange der syntes, at snaps er en ”ubehagelig” oplevelse, kan vi varmt anbefale at prøve med gin i stedet for.

Mange vil helt automatisk sige, at gin er da ikke det samme som snaps, og de har hel ret. Dette kan nok kræve lidt forklaring, men det giver god mening, og selvom man skal værne om traditionerne i denne søde juletid, så er det nu aldrig af vejen og få udvidet horisonten lidt.

Snaps og brændevin er for mange en ubehagelig fornøjelse – selvfølgelig skal de, som kan lide det eller mener, der ikke er noget rigtigt julebord uden - de skal da have lov! Men er man ikke den store tilhænger af porse eller kommen, så er der spændende nyt at hente her.

Tanken med snaps og brændevin er, at den skal rense smagsløgene og ganen for smagen af sild og den fede mad, og derpå supplere med et krydderi, som kan komplimentere smagsnuancerne i maden.

Gin er et oplagt valg når der skal nydes en ”moderne” brændevin. Mange har måske et anstrengt forhold til gin uden fortynding med tonic. Men i de senere år er der væltet frem med nye typer gin i meget forskellige smagsnuancer. Nogle er kun egnet som Gin &Tonic, men mange af de nye er runde og milde i smagen, og med helt særlige nuancer, som gør - at de egner sig fremragende som en drik der drikkes ren, og derfor oplagt som afløser for den traditionelle snaps.

Spritten i gin, som jo bliver tilsat en lang række forskellige botanicals og forskellige krydderier, kan variere fra det søde til de mørkkrydrede nuancer. Spritten i gin har den rensende effekt på ganen, som er fremragende til det store danske julebord. Dette alternativ vil helt sikkert vække begejstring ved mange som syntes, at snaps er en af ”julens onder”.

Samtidig vil du kunne bruge dine rester (bundsjatter) Ved at erstatte snapsen med gin, slipper du samtidigt for at have bundsjatter stående til næste år, da gin kan bruges som en fremragende Gin &Tonic.

Hos Kun Det Bedste vil vi klart anbefale disse Gin som Årets julebrændevin. De har alle den rensende effekt og er milde og runde, men smager samtidig af noget.

Njord Gin Batch 9 40%
Nydes ved stuetemperatur, alkoholen er lavet på kartofler, derfor et af vores fortrukne valg.
Prøv den evt. sammen med en dåse Campos Santos sardiner.
https://kundetbedste.com/collections/gin/products/njord-gin-batch-3-50-cl-40

Pris kr. 419,-

Njord Gin Sun & Citrus 47,50%
Nydes afkølet, omkring 0 grader, giver en fantastisk velsmagende ”brændevin”. Spiritusbasen i denne Sun er Citrus, der er lavet på Dansk hvedemalt og som giver en helt særlig smag.

Skal prøves sammen med en dåse Campos Santos sardiner, godt groft rygbrød, rigtig smør, Stokes Real mayonnaise og lidt rå løg, en himmelsk mundfuld venter dig.
https://kundetbedste.com/collections/gin/products/njord-gin-sun-and-citrus-50-cl-47-5

Pris kr. 529,-

Geranium Gin 55%
En kraftig sag. Da man aftapper Geranium 55% ved høj alkoholstyrke, opnås en mere intens snaps/gin, men stadigvæk bevares blødheden og balancen.
https://kundetbedste.com/collections/gin/products/geranium-gin-55

Pris kr. 395,-

Monkey 47 – 47%
Er så rund og blød, at den egner sig til at drikke enten ved stuetemperatur eller helt nedkølet. Smagsoplevelsen er lige stor.
Med et uhørt antal ingredienser er tyske Monkey 47 Schwarzwald Dry Gin, den mest vanvittige og fantastiske gin, der i den grad sætter smagsløgene på overarbejde.

Pris kr. 345,-

Silent Pool Gin 43%
En ”brændevin” de fleste kvinder vil elske. Silent Pool Gin er en ny, men klassisk produceret gin, med princippet om bæredygtighed. Silent Pool Gin er frisk, fyldig og med masse af dybde og klarhed, utrolig rund og mild.
https://kundetbedste.com/collections/gin/products/silent-pool-gin

Pris kr. 449,-

Der er sikkert mange meninger om dette, men vi hos Kun Det Bedste, har testet, smagt og afprøvet, og vi er begejstrede.
Så er du til at prøve noget nyt- så prøv en af disse muligheder og bliv overbevist.

God Julefrokost.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin, hvor du finder en lang række af de mest velkendte mærker.

Forrige artikel DETOX – kur med BLACK CAT Te
Næste artikel Derfor kan gavekortet give sure og skuffede medarbejdere!

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter