Skip til indhold
DETOX – kur med BLACK CAT Te

DETOX – kur med BLACK CAT Te

DETOX – kur med BLACK CAT Te

Måske mangler du noget til at kick-starte dit vægttab? Eller ønsker du bare at få renset ud i kroppen? Så er en detox-kur den rette vej.

Undersøgelser viser, at grøn te hjælper med at øge fedtforbrændingen. Det er catecin-antioxidanter fra den grønne te som hjælper, samtidig med at risikoen for kræft, for højt kolesterol og diabetes mindskes. 

Grøn te/Detox te sænker blodsukkeret ved at hæmme de ensymer, der søger for optagelsen af stivelse og fedt i tarmene, alt det som ikke er sundt for dig. I perioder vil det være en god idé at skifte kaffen ud med den grønne te. Den grønne te indeholder også theanin, som har en meget beroligende og energigivende effekt på kroppen.

Der findes mangle forskellige detox te, men vi har valgt teen fra BLACK CAT, fordi den har en dejlig frisk smag af mynte og citron og indeholder gode urter, som også virker på udrensningen. Drik den morgen og aften – og mærk tydeligt en forskel efter 2 uger.

For at få skabt det bedste udgangspunkt for en super detox-kur, anbefaler vi at supplere med nogle nemme øvelser til at få pulsen op og sved på panden. Gør brug af disse tre fantastiske fitnessråd, som med garanti vil hjælpe dig godt på vej til en sundere krop og sind.

Forrige artikel Caviar Spoon, i kohorn og nu Verdens premiere på Caviar-ske i titanium.
Næste artikel Årets Julebrændevin er – Njord Gin

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter