Skip til indhold
Caviar Spoon, i kohorn og nu Verdens premiere på Caviar-ske i titanium.

Caviar Spoon, i kohorn og nu Verdens premiere på Caviar-ske i titanium.

Caviar Spoon, i kohorn og nu Verdens premiere på Caviar-ske i titanium.

Så i udsendelsen i DR1 - Made in Denmark - om de mange muligheder der er med det unikke materiale KOHORN. Har i ikke selv mod på, at arbejde med dette materiale, har vi her på shoppen de fedeste Tapas/Caviar skeer lavet af designeren/kunstneren Henrik Lund.

Tapas skeerne er alle unikke og med eget udtryk, da Kohorn jo er et natur materiale, derfor er ikke to skeer ens.

Kohorn er et fantastisk materiale som har mange anvendelses muligheder, og disse flotte Caviar Spoon fra Henrik Lund, er super oplagte som flotte serverings skeer til et ekstra ordinært tapasbord, så du kan præsenter dine små delikatesser på en helt ekstraordinær måde. Ingen tvivl om at din gæster vil blive begejstret.

Lige så velegnede de er som tapasskeer, er de et " must" til alle Caviar elsker, da de ikke giver nogen form for afsmag, som ellers er et problem med de fleste metalskeer.
Så udover de er en fryd for øjet og de også det bedste valg når Caviaren skal nydes.

Kokkelandsholdet anbefaler også Cavir Spoon fra Henrik Lund når der skal laves ekstravagante mad kreationer, disse ord siger vel alt.

Nyt-Nyt-Nyt - Caviar ske I titanium – Verdens premiere hos Kun Det Bedste

Verdens første Caviar-ske i titanium ser nu dagens lys og den er Dansk designet og udviklet. Den fås I 3 farvevarianter, Natur, Havblå og Guld. De kan bestilles nu, og er klar til levering ultimo marts 2016.

Målet og ambitionen for den Danske designer Henrik Lund er nu en realitet med dette helt enestående stykke Dansk designet kunstværk.
Udgangspunktet var hans organiske ske-design, som er inspireret af blåmuslingens form og anvendelighed som spiseredskab. Skeerne i håndlavet horn, som Kun Det Bedste også forhandler, var de første på markedet af sin slags.

Mange andre materialer har været testet, men valget faldt på titanium pga. dette materiales skønhed, lethed, uforgængelighed, at det ikke giver afsmag til fødevarer, og er et råstof som kan genanvendes.

Udviklingsarbejdet har taget lang tid, men nu er resultatet optimeret til perfektion. Kun Det Bedste har nu fornøjelsen af, at være de første til at markedsføre skeerne i titanium.

 

Kokkelandsholdet anvender også Henrik Lunds skeer til træning og VIP-arrangementer. Ko-horns skeerne anvendes også på adskillige Micheline-restauranter.

Henrik Lund har arbejdet med formgivning hele sit liv, og oftest industrielt design. De seneste år er det dog blevet til flere eksklusive produkter til kræsne forbrugere.

Skeerne presses fra solide blokke af titanium ved 600 tons.  Ved dette tryk bliver materialet som smør og muliggør den organiske form i skeen, godt hjulpet af en præcis efterbearbejdning i hånden.

På fotoet bærer Henrik Lund sit eget design af håndlavede solbriller i Yak-horn fra Himalaya!

 

Forrige artikel Personlige og spiselige bordkort
Næste artikel DETOX – kur med BLACK CAT Te

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter