Skip til indhold
Casa Noble Tequila hos Kun Det Bedste

Casa Noble Tequila hos Kun Det Bedste

Casa Noble Tequila hos Kun Det Bedste

Hos Kun Det Bedste er vi meget stolte over vi nu har noget af Verdens Bedste Tequila på lager, nemlig Casa Noble, en ægte økologisk Tequila, med rødder tilbage til 1700 tallet og fremstilles i destilleriet - La Cofradia – som ligger udenfor byen Tequila i Mexico og ejes af bla. af Verdensvavnet Carlos Santana.

Casa Noble, har altid været i front, når det handler om kvalitet og en af de meget få producenter, der laver økologisk Tequila - smag og kvalitet fornægter sig ikke.
Jorden hvorfra man henter sin Blå Weber agave, som bruges til produktionen af denne Tequila, er fuldstændigt fri for alle former for forurening og pesticider og har været det gennem alle tider. Så du får her en topkvalitets Tequila, som er et bæredygtigt og 100% økologisk produkt.

Fakta om Casa Noble & Tequila:

Tequila er en mexicansk spiritus på ca. 40% og produceres på basis af de store agaver af sorten Blue Tequiliana Agave Weber i Jalisco distriktet i Mexico.

Tequila produceres i 4 forskellige varianter af lagring. Disse forskellige varianter går igen på tværs af alle Tequila mærker. De unge Tequilaer – Blanco – smager friskt og dejligt af agave. Blanco, Reposado, Anejo og Ekstra Anejo er betegnelsen for den alder Tequilaen har.

Blanco er klar/hvid Tequila, som ikke bliver fadlagret og du får kraftig agave aroma og friskhed.
Reposado Tequila, er lagret på træfade mindst 2 måneder, og op til 12 måneder. Reposado er den foretrukne type tequila i blandt Mexicaner.
Anejo  betyder gammel. Anejo er mindst lagret på træfade i 12 måneder og op til 36 måneder. Disse Tequilaer er meget blødere og rundere, og med mindre agave aroma.
Extra Anejo Tequila er helt som navnet antyder, en anejo som er ekstra fadlagret, og Tequilaen har ligget på træfade i minimum 36 måneder. Extra Anejo er kun i begrænsede mængder og egner sig fortrinligt til desserter og søde sager.

Alle Casa Noble Tequilaer er på 100% Agave. Agavesukker er dyrt og en besværlig produktionsform, så derfor bruger nogle producenter ”Tequila mixto”
Mixto er som navnet antyder det, en blandings tequila, hvor man tilsætter sukker fra andre produkter, end fra den rigtige Agave.
Derfor smages det helt tydeligt, når der er tale om 100% Agave Tequila som Casa Noble bruger i deres økologiske Tequila.

Se video her hvor Carlos Santana fortæller om Casa Noble: https://www.youtube.com/watch?v=KOo4QB8J86I

Se et af Carlos Santana's mange fremragende numre her - Maria, Maria
https://www.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4&list=RDRVDivV9ErQk&index=5

Forrige artikel It’s - Gin & Tonic Time Again.
Næste artikel Personlige og spiselige bordkort

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter