Skip til indhold
Klima

Sammen om en grønnere verden!

For os hos Kun Det Bedste er det vigtigt at arbejde med den bæredygtige omstilling og tage ansvar for at sikre en positiv udvikling i samfundet. Det gør vi på flere forskellige måder:

Genbrugs-emballage


Vi bruger genbrugskasser til at pakke dine ordrer i samt luftpuder som fyld, som er mindst belastende for miljøet. Vi prøver i det hele taget at optimere vores tilgange til emballage, så de kan blive mindst belastende for miljøet - selvfølgelig uden at gå på kompromis med udseende, udtryk og fragt-sikkerhed.

Modtag pakker med omtanke fra Post Nord


Post Nord er en af vores foretrukne samarbejdspartnere  - sammen med Post Nord sender vi nemlig pakker med omtanke. Alle pakker, der sendes via Post Nord bliver sendt med et klimabidrag til gavn for sikringen af den danske natur, biodiversitet og det danske klima. Klimabidraget bruges til en række projekter, der bl.a. har til formål at reducere mængden af CO2 i Danmark. Vores bidrag går bl.a. til Klimaskovfonden, som går til at rejse ny skov i Danmark.

GLS kompenserer for CO2-udledningen


Udover Post Nord samarbejder vi også med GLS omkring levering af pakker. GLS kompenserer for CO2-udledningen forbundet med din levering. I samarbejde med ClimatePartner investerer de i en række projekter, som bidrager til klima- og miljøbeskyttelse, og udover de positive virkninger på klimaet, giver projekterne også fordele for lokalsamfundene, styret af FN's verdensmål.

En Co2-neutralt webshop


Vi ved, at hver gang vi bruger internettet – sender en mail eller besøger en hjemmeside – udleder vi CO2 og påvirker klimaet. Internettet står faktisk for 10% af verdens elektricitetsforbrug og for 2% af den menneskeskabte CO2-udledning. 
Derfor har vi valgt at tage et aktivt ansvar for vores websites klimaaftryk ved deltagelse i et CO2-neutralt certificeringsprogram, som giver en klimakompensation på hele 200%! Det betyder, at vi reducerer det dobbelte af den CO2-udledning, vores website skaber, inklusive den trafik, der genereres af dig som bruger. Tallene er verificeret af Deloitte og viser, at indsatsen virkelig gør en forskel.
 Ingenco2.dk, som står for certificeringen, støtter Gold Standard-certificerede projekter. Projekterne spænder vidt fra vandboringer i Afrika til vindmøller i Tyrkiet, og disse projekter er nøje udvalgt for deres positive indvirkning på klimaet og samfundet.

 

Grøn_globus

 

Image by Freepik.com

Næste artikel Rosarios Guide til Ibérico Skinke

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter