Skip til indhold

EGG - Fem fristende facts

EGG - Fem fristende facts
af Lakrids by Johan Bülow

Siden EGG så dagens lys i påsken 2015, har det været en kæmpe favorit blandt alle Bülow's lakrids elskere! Og her er nogle af grundene og de fristende facts.

1. Kernen i EGG er Johan Bülow's lakrids NO.1, som har en mild og sød smag. Konsistensen er blød med et en smule bid i. Noget af det interessante og det lækre ved chokoladeovertrukket lakrids er, at du starter ét sted og ender et helt andet. Du går fra sprød sukkerskal til dejlig blød chokolade og sidst, til ''chewy'' lakrids – samtidig med, at alle elementerne komplimenterer hinanden perferkt! - Det har Johan Bülow ihvertfald formodet af gøre.

2. Dulce de Leche er vanedannende - så er det slået fast!
Dulce de Leche er mælk og sukker, der er kogt ned til en sød og cremet masse - så simpelt, men utrolig lækkert og især efter Johan Bülow har været igang med det. Bülow's version er nemlig lavet på karamelliseret hvid chokolade, som har en aromatisk og nuanceret karamelsmag med nøddetoner. 

3. Saltkrystallerne som eksploderer i din mund
Salt er ikke bare salt, det ved alle efterhånden! Johan Bülow bruger flagesalt fra Maldon, der bryder sødmen og binder alle smagene sammen. Almindeligt fint salt flyder sammen med de andre ingredienser og giver en alt for ensartet smag. Havsalt i flager opfører sig og smager anderledes. Det ligger som små lækre og knasende lommer i EGG chokoladen og giver små, forrygende salteksplosioner i din mund.

4. Rålakridspulver sætter sødmen i ''relief''
Mørk og intens. Det er et par af de ord, der bedst beskriver Bülow's lakridspulver. Smag af rålakrids sætter sødmen fra Dulce de Lechen i et helt nyt lys og sætter en tyk streg under, at du spiser et produkt fra Lakrids by Johan Bülow.

5. Du har hele verden i dine hænder, i den lille lakrids kugle
Det første du ser, når du sidder med en smukke EGG-kugle i hænderne, er det marmorerede ydre. Kuglen ligner faktisk en lille planet, hvis man kigger godt efter. En lille planet med sorte oceaner og kontinenter i sølv.
''Når du sætter tænderne i den sprøde overflade giver det et dejligt crunch – som et startskud til den gastronomiske rejse mod planetens indre.''

Kilde: Lakrids by Johan Bülow

Køb de lækre EGG lakridser her

Forrige artikel Marstal No. 31 Gin - 70 cl. 42%
Næste artikel KOM BARE AN(D) – mortens aften og julen står for døren

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter