Skip til indhold
Herbie Virgin – Verdens første alkoholfrie gin

Herbie Virgin – Verdens første alkoholfrie gin

herbie-gin-alcohol-free

Dette er godt nyt til alle der elsker selskabelighed, men bare ikke ønsker at indtage alkohol, når du f.eks. skal køre bilen hjem fra fest, når du er I lykkelige omstændigheder, eller man af andre årsager ikke ønsker at indtage alkohol. Derfor er denne Herbie Virgin nu lanceret til det stadig voksende marked for alkoholfrie drikkevare.

Anders Bilgram og Anders Skotlander der står bag den prisbelønnede Herbie Gin fra Nordisk Brænderi udtaler:
"Det er interessant at udvikle et produkt der smager som gin, men som ikke har alkoholen. Vi tror meget på, at der er et marked for en stor gruppe mennesker, der ønsker at drikke mindre eller slet ingen alkohol."

Alkoholfrie drikkevarer er en voksende trend

Ja, faktisk mener seks ud af ti danskere, at man bør og skal servere alkoholfrie drikkevarer for sine gæster der er i bil. Det viser en undersøgelse, som Trygfonden har foretaget for Rådet for Sikker Trafik.

"Sortimentet og udvalget af alkoholfrie øl og vine er vokset voldsomt de seneste år, og der er kommet virkelig mange lækre produkter på markedet", uddyber Anders Skotlander.

Det er en ægte Herbie – bare helt uden alkohol.

herbie-gin-virgin

Herbie Virgin destilleres hos Nordisk Brænderi i Nordjylland, helt på samme destilleringskedler, som laver den prisvindende Danske Herbie Gin, der i december blev hædret med dobbelt guldmedalje ved blindsmagning i New York.

"Vi hånddestillerer Herbie Virgin alkoholfri gin fuldstændig, som når vi laver en almindelig gin, det vil sige med botanicals som blandt andet enebær, lavendel blomster, appelsinskal og ikke mindst danske æbler, bare uden alkohol", siger Anders Bilgram.

Perfekt til en Gin & Tonic

Herbie Virgin er lavet, så den passer perfekt i en iskold Gin & Tonic med masser af is og evt. en skive frisk æble eller lidt skal af appelsin.

"Det er jo en ny kategori, som man ikke kender endnu, men vi er 100% gået efter smag og duft og den er dejlig frisk. Og jeg må sige, at det smager faktisk utrolig godt", siger Anders Bilgram.

Prøv den nu! Vi hos Kun Det Bedste har sikret os et begrænset antal flasker af første produktion af denne nye alkoholfrie gin. Du kan få fingrene i den lige her!

Overrask far på Fars Dag med en lækker gin og tonic lavet på Herbie gin.

Hurtige fakta om HERBIE VIRGIN:

  • Produceret i Danmark
  • 100% alkoholfri gin
  • Indhold: 70 cl.


Læs mere om Herbie Gin og brænderiet bag...

Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin, hvor du finder en lang række af de mest velkendte mærker.

Forrige artikel Forsendelse til Norge med DHL Express
Næste artikel Marstal No. 31 Gin - 70 cl. 42%

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter