Skip til indhold
Herbie Virgin – Verdens første alkoholfri gin

Herbie Virgin – Verdens første alkoholfri gin

Herbie Virgin – Verdens første alkoholfri gin

En helt ny – og meget anderledes gin – nu på det Danske marked.

Dette er godt nyt til alle der elsker selskabelighed, men bare ikke ønsker at indtage alkohol når du feks. skal køre bilen hjem fra fest, når du er I lykkelige omstændigheder, eller man af andre årsager ikke ønsker at indtage alkohol, derfor er denne Herbie Virgin nu lanceret til det stadig voksende marked for alkoholfrie drikkevare.

Anders Bilgram og Anders Skotlander der står bag den prisbelønnede Herbie Gin fra Nordisk Brænderi udtaler:
- Det er interessant at udvikle et produkt der smager som gin, men som ikke har alkoholen. Vi tror meget på, at der er et marked for en stor gruppe mennesker, der ønsker at drikke mindre eller slet ingen alkohol.

Hele seks ud af ti vil gerne servere alkoholfrit
Ja, faktisk mener seks ud af ti danskere, at man bør og skal servere alkoholfrie drikkevarer for sine gæster der er i bil. Det viser en undersøgelse, som Trygfonden har foretaget for Rådet for Sikker Trafik.

– Sortimentet og udvalget af alkoholfrie øl og vine, er vokset voldsomt de seneste år og der er kommet virkelig mange lækre produkter på markedet, udtaler Anders Skotlander.

Det er en ægte Herbie – bare helt uden alkohol.

Herbie Virgin destilleres hos Nordisk Brænderi i Nordjylland, helt på samme destilleringskedler, som laver den prisvindende Danske Herbie Gin, der i december blev hædret med dobbelt guldmedalje ved blindsmagning i New York.

– Vi hånddestillerer Herbie Virgin alkoholfri gin fuldstændig, som når vi laver en almindelig gin, det vil sige med botanicals som blandt andet enebær, lavendel blomster, appelsinskal og ikke mindst danske æbler, bare uden alkohol, siger Anders Bilgram.

Den smager og dufter af gin.
Herbie Virgin er lavet så den passer perfekt i en iskold Gin & Tonic, med masser af is og evt. en skive frisk æble eller lidt skal af appelsin.

- Det er jo en ny kategori som man ikke kender endnu, men vi er 100 % gået efter smag og duft og den er dejlig frisk. Og jeg må sige, at det smager faktisk utrolig godt, siger Anders Bilgram.

Prøv den nu, for vi hos Kun Det Bedste har sikret os et begrænset antal flasker af første production, af denne nye alkohol frie gin.

Kan købes her...

Fakta om HERBIE VIRGIN:

  • Produceret i Danmark
  • Alkohol 0,0% - Alkoholfri Gin
  • Indhold Gin 70 cl.

Læs mere om Nordisk Brænderi her...

Forrige artikel Forsendelse til Norge med DHL Express
Næste artikel Marstal No. 31 Gin - 70 cl. 42%

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter