Skip til indhold
Ingen bull s***, kun whisky!

Ingen bull s***, kun whisky!

Duncan Taylor’s Black Bull Whisky nu hos Kun Det Bedste.

Os hos Kun Det Bedste er stolte over vi nu også forhandler de fantastiske Whisky’s fra Black Bull.

Fremragende Whisky med noget på hjertet, i en klasse for sig og vi har valgt at pris- sætte dem, så alle kan være med.

Har du ikke stiftet bekendtskab med disse skønne dråber endnu, er tiden inde til en oplevelse af de helt store.

Black Bull

Fakta om Duncan Taylor’s Black Bull Whisky:

George Willsher var en mand der ikke gjorde som andre. Han gjorde tingene anderledes. Han var villig til at løbe en risiko og var ikke bange for at gå imod dem der tvivlede på ham. Da han baksede med ideen til Black Bull i hans blenderum i hans spiritusbutik i Dundee i 1864 kom han op med et koncept. Dette koncept byggede på en høj alkohol, et højt indhold af malt whisky og et blend der var vovet og anderledes. Konceptet var at tappe whisky på 50 % alkohol samt at lave blends med mindst 50 % malt whisky. Black Bull er den dag i dag stadigt selvstændigt ejet, hvilket gør det muligt at bevare den oprindelige og originale tilgang.

Aroma og smag er enormt vigtig for folkene bag Black Bull. Derfor har de skabt en whiskyserie med en enorm forskel. Uden at gå på kompromis med den 150 år gamle Black Bull blending tradition, har man overholdt værdier og filosofier, og skabt en utrolig bred serie. Lige fra den pulserende og utæmmede Kyloe, til den store, fede 12 år gamle Black Bull, over den frugtige og runde 21 års, vil denne serie kunne ramme alle whiskydrikkere derude.

I Black Bull Whisky får du tre overordnede serier. ”Core Range” indeholder Kyloe, 12 Years Old og 21 Years Old. I ”Limited Release”-serien finder du Racers Reserve samt Special Reserve og til sidst kommer 40 Years Old i ”Prestige”-serien. Tre serier som spænder vidt i både alder, tilgængelighed samt smag.

Folkene bag Black Bull har skabt en række blends som de selv nyder at drikke og som de ønsker at dele med whiskydrikkere over hele verden. Så slip tøjlerne og tag livet ved hornene – dette er BLACK BULL!

Forrige artikel Kvalitets Rom på hylderne hos Kun Det Bedste, til Danmarks Bedste Priser.
Næste artikel Julekalender 2016

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter