Skip til indhold
Julekalender til kvinder 2021

Julekalender til kvinder 2021

Står og mangler inspiration eller idéer til at overraske din kvinde, kone, datter, veninde, bedstemor eller anden kvinde derhjemme? Så er en pakkekalender fra d. 1. december den perfekte overraskelse. Det gælder selvfølgelig om at finde den rette julekalender til kvinden, og det kan i sig selv være en stor opgave at påtage sig. Derfor har vi valgt at hjælpe dig godt på vej med et kæmpe udvalg af forskellige julekalendere, hvor indholdet bag lågerne varierer mellem alt lige fra vegansk og glutenfri vingummi til lækker Lakrids by Bülow.

Det bedste ved julekalendere til kvinder er, at de er gode til at live stemningen op, og gøre juletiden endnu hyggeligere. Måske kan en julekalender med lækre kvalitetsprodukter også hjælpe kvinden derhjemme med at koble lidt fra julestressen.

Har du allerede styr på årets julekalender? Her kan du se en masse andre bud på lækkerier til julen.

Læs mere om vores brede udvalg af de bedste julekalendere til kvinder nedenfor.

julekalender mix luksus kun det bedste 

Julekalender til kvinden der lever vegansk

Går kvinden i dit liv meget op i miljøet, og forsøger hun altid at have en bæredygtig tilgang til måden, hun lever sit liv? Så har vi den perfekte julekalender til hende. Hos os kan du nemlig finde en masse forskellige julekalendere, som alle har miljøet, dyrelivet og kloden i fokus. Alt hvad der gemmer sig bag lågerne i pakkekalenderen er vegansk. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, kvinden derhjemme bliver glad for at modtage en af vores veganske julekalendere. Vi fører julekalendere fra Wally and Whiz, som gør en dyd i at producere 100% veganske vingummi til deres julekalendere. 

I år har Wally and Whiz produceret fire forskellige farver julekalendere, som alle er med et 100% vegansk indhold af vingummi. Overrask kvinden derhjemme med enten en kalender i guld, rød, grøn og grå

Wally whiz julekalender vegansk

Den glutenfrie julekalender er et hit for kvinden derhjemme

Julen er oftest en tid, hvor man går på kompromis med kosten. Hele december måned byder på langt flere måltider, snacks og hygge end normalt, men for nogen handler det stadig om at holde balancen. Har din kvinde derhjemme fokus på kosten - også i juletiden, kan du hjælpe hende godt på vej med den rette glutenfrie julekalender. Selvom hyggen er alle vegne til juletid, betyder det ikke, at man skal lade alle sine rutiner og madvaner falde overbord. Kvinden kan stadig holde sin glutenfrie diet med vores julekalendere, hvor bl.a. Lakritsfabriken og Joe’s Seph tilbyder julekalendere med et 100% glutenfrit indhold.

Lakritsfabriken har lavet den ultimative kalender til jul. Elsker kvinden i dit liv lakrids og vil hun stadig gerne holde sin glutenfrie kost, så er denne pakkekalender fra Lakritsfabriken den perfekte juleoverraskelse. Er hun mere til saltede snacks? Så har Joe & Seph’s sammensat den perfekte julekalender med popcorn. Hver dag vil hun kunne nyde en lille pose med de poppede korn vendt i både karamel og chokolade. Hvis hun samtidig også elsker julefilm, er popcornene det helt perfekte tilbehør til filmaftenen hjemme i julestuen:

Joe seph vegansk popcorn julekalender

Inspiration til pakkekalenderen til manden

Mangler du også inspiration til julekalenderen til manden derhjemme? Så har vi hjulpet dig godt på vej med en lang række forskellige julekalendere der med sikkerhed vil tilfredsstille enhver smag. Vi har alt fra øljulekalendere til adventskalendere med gin og whisky i fokus.

Når du køber gaver hos Kun Det Bedste er du sikret gaver af kvalitet, hurtig levering og en super service. Vi er stolte af vores 5-stjernede vurdering på Trustpilot, som vi arbejder hårdt for at opretholde.

Mangler du også gode ideer til firmajulegaver til dine ansatte, samarbejdspartnere og kunder? De sætter helt sikkert pris på en god kundegave fra din virksomhed. Se vores bud på gode firmajulegaver her.

Forrige artikel Julekalender til mænd 2021
Næste artikel God vin til billige penge - Tips og tricks fra eksperterne

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter