Skip til indhold
Julekalender til mænd 2021

Julekalender til mænd 2021

Står du og mangler inspiration eller idéer til at overraske din mand, far, søn, kammerat, bedstefar eller anden mand derhjemme? Så er en pakkekalender fra d. 1. December den perfekte overraskelse. Det gælder selvfølgelig om at finde den rette julekalender til manden, og det kan i sig selv være en stor opgave at påtage sig. Derfor har vi valgt at hjælpe dig godt på vej med et kæmpe udvalg af forskellige julekalendere, hvor indholdet bag lågerne varierer mellem alt lige fra lækker chokolade og julegodter til specialøl og kvalitetsgin. 

Det bedste ved julekalendere til mænd er, at de er gode til at live stemningen op, og gøre juletiden endnu hyggeligere. Måske kan en julekalender med lækre kvalitetsprodukter også hjælpe manden derhjemme med at koble lidt fra julestressen.

Har du allerede styr på årets julekalender? Her kan du se en masse andre bud på lækkerier til julen.

Se vores brede udvalg af de bedste julekalendere til mænd herunder.

julekalender kun det bedste slik

Julekalender til manden der elsker øl

De fleste mænd elsker øl, hvor nogle elsker dem så meget, at de forbinder god jul med gode specialøl. Derfor har vi været i gemmerne og fundet en masse lækre øl julekalendere frem, som med sikkerhed vil smilet frem på mandens læber. I vores sortiment finder du julekalender med øl fra bl.a. Bryghuset Møn som er eksperter i lokal craft beer. I deres julekalender finder du også Bryghusets Møns juleøl "Elmelunde Julebryg". Julekalenderen fra Bryghuset Møn går også godt som en julekalender til parret der elsker øl til jul.

Julekalender med spiritus fås med gin og rom

Du finder et kæmpe udvalg af lækre julekalenderne med alverdens spiritus gemt bag lågerne. Giv manden derhjemme en gin og tonic julekalender fra Fever Tree - udelukkende med italiensk gin fra Malfy og økologiske kvalitetstonics fra Fever Tree. 

Hvis han er mere til en daglig dosis af G&T, har vi en julekalender med 24 højkvalitets gin fra Mac Y. Er manden derhjemme mere til den mørke rom, så har han rig mulighed for at prøve forskellige typer af. Uanset om han er til rom importeret af Egoista eller Mac Y - så har vi julekalenderen for ham. 

Fælles for begge er, at det er rom af højeste kvalitet. Der er både mere og mindre kendte rom gemt bag lågerne - og tilmed info om din nye rom: hvordan bør den drikkes? Ved hvilken temperatur? Ren, med cola eller noget helt tredje?

Kan du ikke vælge, hvilken type spiritius din jul skal have fokus på? Så har vi i år eksklusivt fået fat i adventskalenderen fra NIO Cocktails. Denne pakkekalender byder på fire mørke, lækre cocktails - Negroni, Espresso Martini, Manhatten og Old Fashioned. På den måde er du helgarderet, og er klar til enhver type spiritus i julen.

Det kan være, at manden i dit liv ikke drikker alkohol og spiritus. Og det er der intet galt med. Overrask ham i stedet med lækre lakridser fra bl.a. Bagsværd Lakrids eller Lakrids by Bülow eller en flot lysestage til stuen fra Cooee Design.

Inspiration til pakkekalenderen til kvinden

Mangler du også inspiration til julekalenderen til kvinden derhjemme? Så har vi hjulpet dig godt på vej med en lang række forskellige pakkekalendere, der med sikkerhed vil tilfredsstille enhver smag. Vi har alt fra veganske og glutenfrie julekalendere til pakkekalendere med fokus på velvære. 

Når du køber gaver hos Kun Det Bedste er du sikret gaver af kvalitet, hurtig levering og en super service. Vi er stolte af vores 5-stjernede vurdering på Trustpilot, som vi arbejder hårdt for at opretholde.

Mangler du også gode ideer til firmajulegaver til dine ansatte, samarbejdspartnere og kunder? De sætter helt sikkert pris på en god kundegave fra din virksomhed. Se vores bud på gode firmajulegaver her.

Forrige artikel Champagne til nytår - den ultimative champagne guide
Næste artikel Julekalender til kvinder 2021

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter