Skip til indhold
KOM BARE AN(D) – mortens aften og julen står for døren

KOM BARE AN(D) – mortens aften og julen står for døren

KOM BARE AN(D) – mortens aften og julen står for døren…

Sæt ekstra smag og krydderi på den traditionelle Jule –og Mortens and med FIVE SPICE krydderiet fra Mill & Mortar.

Er du til noget nyt, men stadigvæk holder af det traditionelle, så giv Jule –og Mortens anden en god gang rub, med den kinesisk krydderiblanding FIVE SPICE. Det smager nemlig rigtig lækkert, specielt sammen med en citrussalat - og langt de fleste mennesker synes jo, det er dejligt at prøve noget nyt, og måske lidt mindre fedt, også til Jul og på Mortens aften.

Vores Five Spice opskrifts kort giver jer, en trin for trin anvisning og erstatter andestegen med andebryst - så kan alle da være med.

FIVE SPICE - til det salte og det søde køkken…

Five Spice er en fantastisk krydderiblanding, som går suverænt sammen med de federe kødtyper, som gris og and. Five Spice stammer fra Kina og er en af de mest populære krydderiblandinger i det asiatiske køkken. 

Nogle mener, at kineserne med femkrydderiet har prøvet, at balancere yin og yang med fem krydderier, andre at de har prøvet at forene de fire grundsmage: sødt, surt, bittert og salt med noget skarpt. Dog er den sidste forklaring nok den mest sandsynlige, for i FIVE SPICE finder du stort set altid flere krydderier end fem – også I denne fra Mill & Mortar, som består af fennikel frø, Sri Lanka kanel, stjerneanis, allehånde, ingefær og nelliker.

Five Spice smager også skønt på  den grillede kylling eller svitset sammen med grøntsager og soja.

FIVE SPICE i konfekt, kager og deserter…

Når Five Spice blandingen først er i hus, kan den med fordel bruges til at peppe de søde sager op med. Du finder masser af opskrifter og forslag ved at google "Five Spice Cookies" eller "Five Spice desserts", her vil det vælte frem med opskrifter for enhver smag.

 

Forrige artikel EGG - Fem fristende facts
Næste artikel Kom til Julelagersalg lørdag den 12. November 2016.

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter