Skip til indhold
Kom til Julelagersalg lørdag den 12. November 2016.

Kom til Julelagersalg lørdag den 12. November 2016.

Kom til Julelagersalg lørdag den 12. November 2016.

Vi afholder Jule Lagersalg i vores lagerlokaler hos Kun Det Bedste, på Priorsvej 21 i Silkeborg og det er på Lørdag d. 12 november kl. 11-15.

Denne lørdag vil der være masser af super gode tilbud, som med fordel kan købes til adventsgaver, julekalender, julegaver eller du blot trænger til at forkæle dig selv.
Der vil blandt andet være masser af delikatesser til uhørt lave priser, vine og spiritus hvor du kan spare helt op til 50%.

Derudover kan du finde en lang række andre produkter på tilbud, fra de kendte mærker: Lakrids by Johan Bülow, Summerbird, Mill & Mortar, Menu A/S og mange, mange flere.

Vi varmer op i gløgg gryderne denne dag, med Danmarks bedste gløgg fra Mill & Mortar.
Der vil også være lækre smagsprøver fra Summerbird og Bülow lakrids, og vinsmagning på vine som passer perfekt til juleaften.

Sine fra Holy Bean kommer og disker op med den mest fantastiske kaffe som du kan smage sammen med vores hjemmebagte Mill & Mortar pebernødder.

Kom til Jule Lagersalg hos Kun Det Bedste og gør et kup, bliv inspireret og smag på de mange lækkerier.

Til vores Jule Lagersalg i Silkeborg 12 november, pynter vi selvfølgelig op til jul. Det betyder et smukt juletræ, pyntet med de fineste lakridskugler fra Johan Bülow! Vi præsenter også nogle af vores bud på årets julevin og varmer op i gløgg gryderne, så man også kan dufte den søde juletid.

Vi glæder os til at se Jer til et hyggeligt Jule Lagersalg. Ses vi?

Forrige artikel KOM BARE AN(D) – mortens aften og julen står for døren
Næste artikel Meia Duzia - Verdens bedste marmelader...

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter