Skip til indhold
Marstal No. 31 Gin - 70 cl. 42%

Marstal No. 31 Gin - 70 cl. 42%

Marstal No. 31 Gin - 70 cl. 42%

Helt ny gin på det Danske marked, prøv den nu, vi hos Kun Det Bedste har sikret os et begrænset antal flasker af første produktion, af denne nye premium gin..

Ginnen er produceret I samarbejde med det anerkendte Danske destilleri – Nordisk Brænderi I Nordjylland – og dette samarbejde har nu ført til udviklingen og produktion af denne unikke og smagsfulde gin, med respekt for det gode håndværk.

Fakta om Marstal No. 31 Premium Gin:
Ideen og opskriften til denne nye klassiske danske gin, blev til i en lille lejlighed på Østerbro på Marstalsgade Nr. 31 i København, deraf navnet Marstal No. 31. Her fandt destillationen, efter utallige opskrifter frem til den helt rigtige opskrift og ingrediens liste til produktionen.

Marstal No. 31, er en hånddestilleret London Dry Gin, som bliver produceret i de smukke omgivelser i Nordjylland, på en ægte kobberkedel fra Müller Brennereianlagen i Tyskland.

Der er brugt 7 botanicals, enebær, korrianderfrø, angelica rod, lakrids rod, sød appelsinskal, kardemomme og kanel, alle nøje udvalgt for at skabe en krydret gin med en rund og behagelig sødme, som skaber en helt perfekt smagsbalance I en god Gin & Tonic.

Vandet, som bliver brugt i produktionen kommer fra destilleriets egen boring, der ligger hele 30 meter under jordens overflade, og det bidrager i særdeleshed til den unikke smag.

Produktionsmetoden er udtryk for godt Dansk håndværk, og har intet med store industrielle produktioner at gøre – det kan smages.

Destilleriet som producer Marstal No. 31, er Nordisk Brænderi I Vendsyssel, og på deres kobberkedel fra Müller Brennereianlagen i Tyskland, føres alkohol dampene gennem anlæggets aRoMat - som er en purifier - der forstærker såvel smag som alkoholstyrke, og derfor får man den mest optimale smagsprofil I destillatet.

Marstal No. 31 Gin, er en ægte batch produceret London Dry Gin, hvor hver eneste batch destilleres i meget små mængder á bare 50 flasker pr. destillation, og det gør denne premium gin til en ægte craft produktion med vand fra egen brønd, som er med til at give ginnen sin helt egen personlighed.

Enkelthed og æstetik går hånd I hånd – det er den unge og talentfulde multikunstner Peyton Hunter - som formåede at skabe det smukke design, der fanger essensen af enkelhed, med et lille twist der vil fange dit øje. Og det unikke design, skabt af flere forskellige webdesigners, afspejler enkelhed med et Nordisk strejf.

Marstal No. 31 er absolut en gin, som vi hos Kun Det Bedste varmt kan anbefale.

  • Produceret i Danmark
  • Alkohol 42%
  • Indhold Gin 70 cl.

Marstal No. 31 vil klart være en sikker vinder som gave til faren eller manden derhjemme. Står du og mangler inspiration til andre gaver, du kan give ham, så hop ind i dette gaveunivers, hvor du finder utallige tips og gaveidéer. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin, hvor du finder en lang række af de mest velkendte mærker.

 

Forrige artikel Herbie Virgin – Verdens første alkoholfrie gin
Næste artikel EGG - Fem fristende facts

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter