Skip til indhold
Meia Duzia - Verdens bedste marmelader...

Meia Duzia - Verdens bedste marmelader...

Meia Duzia - Verdens bedste marmelader og mørk chokoladecreme

Meia Duzia – Danmarks premiere hos Kun Det Bedste.

KDB-Meia Dúzia Marmelade Banner

Vi er stolte over, at vi som de første i Danmark kan præsentere disse skønne, velsmagende og super eksklusive produkter.

Meia Duzia – som betyder "halvt dusin" laver de lækreste "Marmelade Ekstra" og Sao Tomé mørk chokoladecreme, som er gourmet for livsnyder og folk der har hang til noget særligt.

Meia Duzia begyndte som en idé hos portugisiske Jorge Ferreira, om at lave marmelader baseret på originale portugisiske opskrifter og pakke dem i tætsluttende metaltuber, for at beskytte den unikke frugtsmag mod iltning og sollys.

"Marmelade Ekstra" og Sao Tomé mørk chokoladecreme fra Meia Dúzia er på rekordtid blevet verdenskendt. Har vundet både Great Taste Awards og Superior Taste Awards rundt om i Europa og bruges flittigt på flere Michelin i dag.

Se Meia Dúzia Video her...

KDB-Meia Dúzia Marmelade

Fakta om Meia Duzia:

The idea…
Ideen kommer fra maleriets verden, inspireret af metalrør med oliemaling, i en flot farvepalet med nuancer af solmoden frugt.

The Concept…
Meia Dúzia vil levere smagsoplevelser der går langt ud over det sædvanlige. Smagsoplevelser præsenteret i flot luftbeskyttende tuber - oplagt til gave eller når man skal forkæle sig selv.

KDB-Meia Dúzia Marmelader

Our experiences…
Meia Dúzia vil overraske dig med uimodståelige, ​​uventede og unikke smagsoplevelser. For at give produktet den rigtige værdi, bruges kun de allerbedste portugisiske råvarer,som Bravo de Esmolfe æble, Azorerne Ananas og Rocha pærer samt biologisk producerede europæiske råvarer som blåbær, ribs, hindbær, figner og aromatiske urter. Derudover tilsættes der i nogle af produkterne Portvin, Douro Moscatel og Madeira vine. Bl.a. Pumpkin og Orange Jam med honning, kanel og portvin. Blackberry Jam med hasselnød og Muskatnød. Rocha Pære og reduceret Jam med Citronmelisse og Pink Pepper er blot nogle af de unikke smagsblandinger.

The production…
I Meia Dúzia produktion er de håndlavede produkter mindst tilsat 55 % frugt og pakket omhyggeligt og manuelt i lufttætte tubes.

KDB-Meia Dúzia Marmelade

Our packaging…
Meia Dúzia tubs emballagen er i aluminiums rør, som sikre - at indholdet ikke udsættes for skadelig sollys og luft efter åbningen.Det bevirker, at frugten ALTID bevarer den perfekte smag og farve. Man kan tage tuberne med på arbejde, i skole, på picknick tur eller som flot dekoration til den store brunch eller tapas anretning.

Forrige artikel Kom til Julelagersalg lørdag den 12. November 2016.
Næste artikel Mød Kun Det Bedste på Silkeborg Vinfestival 2016

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter