Skip til indhold
de-bedste-overraskelser-til-hende

Overraskelser til hende - 3 søde idéer

Der findes utrolig mange måder, du kan overraske kvinden i dit liv. Det kan være hun trænger til en dejlig weekend med fuld afslapning eller en af de små overraskelser, der får et kæmpe smil frem på hendes læber. Alt andet lige, hjælper vi dig godt på vej med vores bud på de tre bedste overraskelser til hende.

Afslapningsaftenen der altid overrasker

Har hun har haft en lang og travl uge på arbejdet? Så anbefaler vi på det stærkeste, at du får købt ind til nogle lækre cocktails. Drinks og cocktails fungerer som både et kreativt og socialt element, da man altid hygger omkring at lave og drikke dem. Det er vigtigt, at du har dine cocktails klar, inden hun vælter ind ad døren. På den måde har du det bedste udgangspunkt til en aften med maksimal hygge og afslapning. En sikker vinder er uden tvivl en cocktail, hvor jordbærlikør er en del af ingredienslisten, f.eks. en klassisk Strawberry Daiquiri. Vil du samtidig gøre aftenen en smule mere kreativ, så kan du udvide cocktailkortet med tre interessante Gin & Tonic-opskrifter. Gin er en god base for enhver cocktail, og går godt i spænd med en lang række ingredienser. Gå på opdagelse i vores store udvalg af gin, hvor du finder en lang række af de mest velkendte mærker.

Er hun ikke den store cocktail-enthusiast, så kan du også byde hende på et godt glas rødvin. Det er selvfølgelig en helt anden boldgade, men passer bedre til dig, der måske ikke har den ekstra tid, det tager at stå i køkkenet og flette en flot cocktail sammen. Kombinér dine drinks med en gavepakke med søde sager og lækre delikatesser, som trøffelchokolade, hjemmelavet lakrids og chokoladeovertrukne mandler. En ekstra element som sætter prikken over i’et til den perfekte aften med fuld afslapning på menuen. 

Det kan også være, at I begge fortjener noget tid sammen, væk fra storbyens larm og travle hverdag. Forkæl hinanden med et romantisk weekendophold eller en spændende dykkerejse. Det giver jer muligheden for at re-connecte med hinanden, og virkelig få en masse kvalitetstid. Der findes oceaner af steder, man kunne tage hen, men forsøg så vidt muligt at finde en hytte placeret dybt inde i naturen, muligvis tæt på en sø eller vandkilde af en art. Her er der helt optimale rammer for ro og intimitet, og I vil få rig mulighed for lange dybe snakke, kun afbrudt af vandets stille skvulpen.

 Overraskelser til hende

Specielle overraskelser på mærkedagen

Er årsdagen inden for rækkevidde? Denne mærkedag må man aldrig glemme, og hvilken bedre måde at fejre den på end at overraske sin partner med den perfekte ring. Det lyder måske som en stor mundfuld af en investering, men det er en gave, der har en utrolig stor symbolsk værdi. Ringen vil fungere som mindesmærke, og vil gøre, at du og hun aldrig glemmer jeres store dag sammen. Dog kan det godt være, at sådan et køb kræver lidt betænkningstid, og det er selvfølgelig også helt naturligt. Hvis du har brug for inspiration til en lidt mere spontan gave, der ikke springer pengepungen, kan du undersøge vores store udvalg af forskellige krops- og hudplejeprodukter. Meraki er et af mange lækre brands, som har fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser, og vil med garanti overraske kvinden derhjemme, og sprede glæde på den store dag. Måske har sommerens sol fra sidste år sat sine spor på huden? Så vil hun med garanti få glæde af en udjævning af sin hudtone. Læs alt om hvordan denne behandling kan komme pigmentfejl til livs, og give kvinden i dit liv den perfekte hud til sommer.

Der er selvfølgelig også muligheden for at overraske hende med et lækkert restaurant besøg, mangler du inspiration kan du finde en masse lækre restauranter her og endda få det til en god pris. Har modtageren en sød tand, kan du gå på udkig i vores store udvalg af Summerbird chokolade.  

Er Mors dag også lige om hjørnet? Fejr mor med den perfekte gave, som du finder i vores store udvalg af overraskelser til Mors dag. Eller nærmer højtiderne sig? Overrask med en skøn julekalender til kvinder. 

Overraskelser til hende

Overrask med ting til hjemmet

Måske er kvinden derhjemme helt utrolig fascineret af brugskunst og dekorationer til hjemmet. Hvis dette er tilfældet, er det oplagt at overraske hende med tilbehør og interiør til boligen af aller fineste kvalitet. Bagru og Cooee Design er to velkendte mærker inden for boliginteriør, som leverer smukke, fine dekorationer og forskellige produkter til at skabe en unik atmosfære derhjemme.  Det kan være, at stuen mangler et par nye vaser, eller køkkenudstyret har brug for en lille opfrisker. Det hele finder du hos os på vores boligside, hvor vi kun har nøje udvalgt boliginteriør på programmet. Udvalget er ikke enormt, men det er med vilje for at gøre det lettere for dig at finde præcist det, du ved, kvinden i dit liv stor og mangler derhjemme. Det er ikke sikkert at manden i samme grad sætter pris på de romantiske overraskelser, så når det er tid til at forkæle ham tilbage kan disse populære gaveideer fra Geekd måske være interessant. 

Måske er hun mere til gaver, som har en praktisk funktion i hjemmet, og som måske har brug for en kærlighed hånd. Det kunne være at dørgrebene derhjemme har brug for at blive udskiftet. Det vil hun med sikkerhed sætte stor pris på, at det bliver gjort.

Overraskelser til hende

Forrige artikel God vin til billige penge - Tips og tricks fra eksperterne
Næste artikel Glædelig italiensk december: 2. søndag i advent

Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes, før de vises

* Krævede felter